Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
12. prosince 2023 16:43
Čas čtení 0:43

Platforma Skylink mění ceník. Některé balíčky podraží, jiné zruší

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Platforma Skylink mění ceník. Některé balíčky podraží, jiné zruší
Zdroj: Pixabay.com

Platforma Skylink, která nabízí satelitové a internetové služby, zavede od února příštího roku nový ceník. Některé balíčky úplně zruší.

Změna balíčků souvisí i se zavedením zvýhodněného propojení s Apple TV+ a s rozšířením o nový sportovní kanál. Ten by se měl zaměřovat na ženský tenis a platforma ho bude nabízet v rámci CANAL+ Sport 2, který kvůli tomu zdraží o 50 korun. Apple TV+ si budou moci zákazníci nově objednat spolu s balíčkem Kombi+ za 549 korun měsíčně nebo v rámci balíčku Premium i s HBO Standard za 599 korun.  

12. prosince 2023 12:15 Čas čtení 0:50 Čepované pivo od nového roku zdraží. České hospody můžou přijít o štamgasty Čepované pivo od nového roku zdraží. České hospody můžou přijít o štamgasty

Skylink vyškrtne z nabídky balíčky Flexi10, Film Europe a Man-X. Ten však bude nově dostupný v rámci balíčku Extra za 240 korun měsíčně. Zdraží i balíček Mini o 30 korun a balíček CS o 60 korun. Nové balíčky představí i internetová televize Skylink.

V případě, že stávající úhrada předplatného pokrývá období delší než do 1. 2. 2024 nebo je cena pro daný balíček smluvena na 12 nebo 24 měsíců, začnou pro zákazníka nové ceny platit až po skončení tohoto období, kompletní ceník je k dispozici na webových stránkách platformy. Nový ceník by se měl dle serveru Lupa týkat také klientů majetkově spřízněné platformy FreeSat, kteří přijímají programy ze satelitu Astra 23,5°E. 

Domů
Sdílet
Diskuse