Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Mrázek
14. prosince 2023 v 15:11
Čas čtení 0:37

Policie pátrá po 15leté Jindřišce. Naposledy byla spatřena ve společnosti dospělého muže

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie pátrá po 15leté Jindřišce. Naposledy byla spatřena ve společnosti dospělého muže
Zdroj: Policie České republiky

Dívka nedorazila do školy, policie žádá o jakékoli informace.

Zmizení dítěte je noční můrou každého rodiče. Bohužel právě to teď zažívají rodiče 15leté Jindřišky Andělové z Nového Města nad Metují. Dívka totiž ráno nepřišla do školy a od té doby ji nikdo neviděl. Naposledy navíc byla podle informací Policie ČR spatřena ve společnosti zhruba 30letého muže.

Dívka měří 172 centimetrů, má hnědé vlasy s blond pruhy v délce zhruba po ramena a modré oči. Na sobě by měla mít červenou bundu s černými pruhy a bílým znakem Nike, šedé džíny, zelené kotníkové boty a černý batoh. Mohla by se vyskytovat také v některém z restauračních zařízení Náchodska. Informace o dívčině pobytu lze hlásit na lince 158.

14. prosince 2023 v 14:32 Čas čtení 0:55 Česká diskotéka zakázala vstup lidem z Ukrajiny. Na Facebooku své rozhodnutí brání Česká diskotéka zakázala vstup lidem z Ukrajiny. Na Facebooku své rozhodnutí brání
Domů
Sdílet
Diskuse