Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Vondráková
26. prosince 2023 7:30
Čas čtení 0:36

Jako ze Sám doma: Aerolinky posadily chlapce na špatný let. Ocitl se stovky kilometrů od rodiny

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Jako ze Sám doma: Aerolinky posadily chlapce na špatný let. Ocitl se stovky kilometrů od rodiny
Zdroj: Unsplash/Idzard Schiphof/volně k užití (ilustrační obrázek)

Bizarní příběh se odehrál v USA. Šestiletý chlapec, který letěl bez doprovodu, dorazil do Orlanda místo do Florida City.

Chlapcova babička v původně cílové destinaci vběhla do letadla, kterým měl vnuk dorazit, a začala jej hledat. Letušky jí však oznámily, že s sebou žádné dítě bez dozoru neměly. Příběh, který připomíná vánoční komedii Sám doma, má však šťastný konec. Vnuk jí ihned po přistání zavolal a oznámil, že je v pořádku, jen o o čtyři hodiny cesty jinde, informuje NBC News.

18. prosince 2023 10:21 Čas čtení 4:51 Pohnuté životy Kevina i jeho bráchy ze Sám doma: Drogy, domácí násilí i ztráta syna. Co dělají herci a herečky dnes? Pohnuté životy Kevina i jeho bráchy ze Sám doma: Drogy, domácí násilí i ztráta syna. Co dělají herci a herečky dnes?

Letecká společnost Spirit Airlines se za omyl omluvila. „Dítě bylo vždy v péči a pod dohledem člena týmu Spirit, a jakmile jsme chybu zjistili, podnikli jsme okamžité kroky ke komunikaci s rodinou a jejímu opětovnému spojení,“ uvedla společnost v sobotním prohlášení.

„Bezpečnost a odpovědnost za přepravu všech našich hostů bereme vážně a provádíme interní vyšetřování,“ dodala letecká společnost. „Rodině se za tento zážitek omlouváme.“

Ačkoliv aerolinka nezveřejnila o cestujícím žádné informace, má se jednat o šestiletého chlapce jménem Casper, který letadlem cestoval poprvé, uvádí Wink. Na takový zážitek z cesty pravděpodobně dlouho nezapomene.

Domů
Sdílet
Diskuse