Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Ondřej Mrázek
28. prosince 2023 14:27
Čas čtení 1:15

Povánoční slevy jsou tady! V těchto obchodech najdeš nejlepší akce

Kategorie:
Ekonomika
Uložit Uložené
Povánoční slevy jsou tady! V těchto obchodech najdeš nejlepší akce
Zdroj: Unsplash / Billy Freeman

Obchody i e-shopy spustily tradiční povánoční výprodeje. Přinášíme přehled nejlepších nabídek.

Vánoce už máme za sebou, děti si rozbalily pod stromečkem nové konzole, hračky i hromadu oblečení, teď ale přichází čas těch, kteří naopak před svátky ušetřili. Jsou tu totiž povánoční akce, v nichž jednotlivé obchody nebo e-shopy nabízí sympatické slevy na zboží všeho druhu.

28. prosince 2023 9:02 Čas čtení 1:13 Rakušan prosí o omezení pyrotechniky na silvestra. Apelují na to i odborníci Rakušan prosí o omezení pyrotechniky na silvestra. Apelují na to i odborníci

Na Alze platí nabídka od 27. prosince až do 14. ledna, přičemž slevy dosahují až 50 procent. Mezi nejprodávanějším zbožím je nyní například univerzální nabíječka AlzaPower A100 Fast Charge 20W, kterou pořídíš za 199 korun místo obvyklých 399.

Zajímavá akce je i na VR brýle Meta Quest 2 (128 GB), které jsou nyní k zakoupení za 8 499 korun. Jako dárek k nim dostaneš nabíječku do sítě Vention. Ve slevě ale najdeš i sluchátka Niceboy HIVE Pins 3 (799 korun), elektrický zubní kartáček Oral-B iO Series 9 (4 990 korun) nebo mobilní telefon Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB za 15 190 korun.

Povánoční výprodej spustily také obchody Intersport, kde se výše slev pohybuje v průměru mezi 40 až 50 procenty, ideální na koupi vybavení do hor nebo pro lednové fitness.

28. prosince 2023 7:06 Čas čtení 1:08 Studentské tarify přehledně: Podívej se, u kterého operátora nejvíce ušetříš Studentské tarify přehledně: Podívej se, u kterého operátora nejvíce ušetříš

Pokud tě zajímá kosmetika, určitě využiješ nabídky obchodu Notino.cz, který má nyní akce na vše od parfémů až po doplňky stravy. Parfémovanou vodu Versace Dylan Purple Pour Femme 50 ml teď například pořídíš za sympatických 1 281 korun.

No a jestli jsi jedním z těch šťastlivců, kteří našli pod stromečkem novou konzoli nebo PC, určitě tě potěší výprodejové akce prodejců her jako JRC.cz nebo Xzone.cz. První zmíněný teď nabízí například chválenou hru Assassin’s Creed Mirage Launch Edition (PS5) za 999 korun. U toho druhého pak pořídíš letošní komiksový hit Marvel’s Midnight Suns Enhanced Edition i s dárkem za 449 korun.

Kromě výše zmíněných se pak do povánočního výprodeje přidal například také řetězec Datart, obchod CZC.cz či prodejce Apple produktů iStyle.cz. Jak už tomu je však zvykem, slevové akce do konce roku a v průběhu ledna najdeš u převážné většiny prodejců.

Domů
Sdílet
Diskuse