Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Peclová
17. ledna 2024 16:34
Čas čtení 0:25

Česká IT firma zavedla neomezené volno pro zaměstnance, inspiroval ji Netflix

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Česká IT firma zavedla neomezené volno pro zaměstnance, inspiroval ji Netflix
Zdroj: Midjourney/Radim Šlechta

IT služba Aricoma zavedla pro své zaměstnance na hlavní pracovní poměr od nového roku možnost neomezeného volna. Benefit se osvědčuje firmám v Česku i v zahraničí.

„Na našich lidem nám hodně záleží, samozřejmě nejen proto, že na nich stojí naše podnikání. Stejně jako jim plně důvěřujeme, že udělají pro zákazníka vždy to nejlepší, tak mají naši plnou důvěru, že tento nový benefit využijí pro udržování a zlepšování svého work-life balance,“ řekla k novince ředitelka HR Aricomy Kristína Šmída.

17. ledna 2024 13:27 Čas čtení 0:49 Krize realitního trhu: V Brně se prodalo nejméně nových bytů za posledních 10 let Krize realitního trhu: V Brně se prodalo nejméně nových bytů za posledních 10 let

Tento přístup získává čím dál tím více na popularitě a zatím se osvědčil v malých i velkých společnostech. Několik let již funguje v globálních firmách, jako je LinkedIn nebo Netflix. V Česku jsou jeho průkopníky například pojišťovna Direct nebo dodavatel interiérů HH Global Czechia. Pozitivní zkušenost s ním má také společnost Welcome to the Jungle.

Domů
Sdílet
Diskuse