Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Fábryová
20. ledna 2024 v 17:06
Čas čtení 0:29

VIDEO: Zloděj si při vykrádání pražské benzínky udělal kávu. Policie ho zadržela, když ji zrovna začal popíjet

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Zloděj chtěl kromě finanční hotovosti ukrást taky sladkosti a cigarety.

Policie ČR zveřejnila na facebooku videozáznam z loupeže čerpací stanice v Praze. Pětačtyřicetiletý muž si při loupeži udělal kávu a jedl čokoládovou tyčinku, zatímco z pokladny vybíral finanční hotovost.

„Když se mu konečně podařilo dostat do benzínky, jeho první kroky vedly přímo ke kávovaru. Z držáku si vytáhl papírový kelímek, který postavil pod kávovar a zmačkl tlačítko s vybranou kávou. Volnou chvíli při přípravě kávy využil posvačením tyčinky a výběrem cigaret z regálu. Posléze přešel k pokladně, ze které vybral veškerou finanční hotovost,“ napsala policie na facebooku.

Zloděje policie zadržela právě ve chvíli, kdy si poprvé upil z kávy. Kromě odcizené finanční hotovosti u něj našli několik cizích dokladů totožnosti. Kde doklady vzal a zda je použil pro spáchání další trestné činnosti, policie momentálně zjišťuje.

Domů
Sdílet
Diskuse