Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Ilona Hobzová
24. ledna 2024 16:19
Čas čtení 0:50

VIDEO: Hokejista Havířova přetáhl soupeře hokejkou přes hlavu, dostal stopku na 20 zápasů

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Hokejista Havířova přetáhl soupeře hokejkou přes hlavu, dostal stopku na 20 zápasů
Zdroj: Pexels / Tima Miroshnichenko/volně k užití

Šílené záběry z juniorské hokejové ligy se začaly šířit na sociální síti.

Juniorská hokejová liga řeší incident, ke kterému došlo během nedělního zápasu mezi Vsetínem a Havířovem. Když vsetínský útočník Lukáš Stodůlka mířil k prázdné bráně, hostující obránce a kapitán Havířova Jan Valouch vzal hokejku do obou rukou a soupeře s ní přetáhl přes hlavu.

V původní verzi článku jsme chybně uvedli název klubu. Za omyl se omlouváme.
24. ledna 2024 12:09 Čas čtení 1:01 Česko zasáhl silný vítr, výstraha se týká téměř celého území Česko zasáhl silný vítr, výstraha se týká téměř celého území

Jak upozornil web Sport.cz, disciplinární komise už vydala za nevybíravý zákrok verdikt: stopka na 20 zápasů. Přijde tak o zbytek základní části ligy, a pokud se Havířov dostane do play-off, nezahraje si ani tam.

Ještě v neděli podstoupil Stodůlka vyšetření v nemocnici a je naštěstí v pořádku. Jak pro Sport.cz potvrdil mluvčí Vsetína Václav Trávníček, jejich útočník už se plnohodnotně zapojil do tréninku a je připraven k dalším utkáním.

Útok odsoudil také havířovský klub, který Valouchovo nesportovní chování projednal a dospěl k výše zmíněnému trestu. „AZ Havířov s podobnými zákroky, které jsou daleko za hranicí sportovního chování, zásadně nesouhlasí a tato politováníhodná událost se rozhodně neshoduje s dlouhodobou koncepcí směřování naší hokejové mládeže ani klubu jako takového,“ stojí ve vyjádření klubu.

„Mezi oběma hráči došlo po zákroku k telefonickému kontaktu, ze strany hráče AZ Havířov k opakované omluvě a vyjádření lítosti nad touto událostí,“ doplnil klub.

Domů
Sdílet
Diskuse