Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
29. ledna 2024 8:24
Čas čtení 0:35

Předpověď počasí: Čeká nás nevyzpytatelný týden. Někam přijde jaro, jinam námraza

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí: Čeká nás nevyzpytatelný týden. Někam přijde jaro, jinam námraza
Zdroj: Freepik

V první polovině týdne nás po pondělních ranních mlhách čeká slunečno a vysoké teploty. S příchodem února však očekáváme déšť a teploty opět klesnou.

Dle meteoroložky Dany Honsové ze serveru Novinky.cz nás v první polovině týdne čeká až osmihodinový sluneční svit. V pondělí mohou teploty na některých místech dosáhnout až 11 stupňů. Naopak na Moravě a severozápadě Čech budou teploty nižší a meteorologové varují před vznikem námrazy.

28. ledna 2024 16:50 Čas čtení 0:38 Meteorologové varují: V Česku hrozí mrznoucí mlhy, mohou způsobit nehody Meteorologové varují: V Česku hrozí mrznoucí mlhy, mohou způsobit nehody

Oblačnost a přeháňky dorazí ve středu, na horách se bude střídat mokrý sníh s deštěm, což znamená nepříjemnou zprávu pro ty, kteří se rozhodli strávit jarní prázdniny na horách. Teploty se budou držet mezi čtyřmi a osmi stupni. Na severu a severovýchodě očekáváme vítr s nárazy kolem 15 metrů za sekundu.

Oblačno až zataženo pak bude až do neděle. Ve čtvrtek ještě očekáváme nižší teploty, v noci může ještě mrznout. Budou však postupně stoupat. V pátek se již i noční teploty budou držet nad nulou, přesněji mezi dvěma a šesti stupni. O víkendu by se pak rtuť teploměru mohla vyšplhat až na 12 stupňů.

Domů
Sdílet
Diskuse