Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
5. února 2024 10:46
Čas čtení 0:41

Známá aerolinka zavádí novinku do svých letů. Bude rozdávat oblečení

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Známá aerolinka zavádí novinku do svých letů. Bude rozdávat oblečení
Zdroj: Unsplash/k z

Letecká společnost Emirates ohlásila nové vymoženosti pro cestující business třídou. Co všechno v nich najdeš?

Vylepšení v rámci business třídy obsahuje nové sady oblečení do letadla, pantofle a masky na oči. Společnost výbavu zkoušela na linkách do New Yorku a Bostonu. Zákazníkům všech dálkových letů je dává už od 1. února.

5. února 2024 9:19 Čas čtení 0:51 RegioJet testuje novou soupravu. Na českých kolejích poprvé v historii pojede vlak vyrobený v Číně RegioJet testuje novou soupravu. Na českých kolejích poprvé v historii pojede vlak vyrobený v Číně

Hlavní hvězdou novinky je loungewear. Emirates upozorňuje, že se nejedná o pyžamo, ale o oblečení, které je možné nosit i na veřejnosti, například při odpočívání na palubním baru. Oděv je dostupný jen zákazníkům na letech trvajících devět hodin a více. Ti, kteří cestují více než dvě a půl hodiny, ale méně než devět, dostanou jen pantofle a masku na oči.

Emirates vylepšuje i svá letadla. Stávající vozidla modernizuje, flotila Boeingu 777-300 bude mít nejen nová sedadla s konfigurací 1-2-1, ale i novou kabinku prémiové ekonomické třídy. V kabinách business a první třídy došlo navíc k vylepšení stravování, mají lépe sestavené vinné a jídelní lístky. Společnost zároveň převezme své první letadlo AirbusA350, objednaných jich má celkem 65.

Domů
Sdílet
Diskuse