Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Samuel Valent
17. února 2024 13:11
Čas čtení 0:41

VIDEO: Po slovenské sjezdovce si hopsal klokan. Zatoulané zvíře se stále nedaří chytit

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
VIDEO: Po slovenské sjezdovce si hopsal klokan. Zatoulané zvíře se stále nedaří chytit
Zdroj: Unsplash/Vincent Böhme/volně k použití

Zvíře pravděpodobně uprchlo chovateli z nedaleké obce.

U našich sousedů došlo k neuvěřitelně bizarnímu incidentu. Slovenka Alexandra natočila, jak se po sjezdovce v Liptovském Mikuláši pohybuje klokan. Důchodkyně později video zveřejnila na sociální síti.

„Ve středu ráno jsem se v půl osmé podívala na lyžařský svah, který máme za domem, a zahlédla jsem, že tam něco běží. Viděla jsem zde stádo divokých prasat, jeleny, srnky, lišky, ale tomuto jsem nemohla uvěřit. Poskakovalo to na zadních. Pomyslela jsem si, že je to klokan. Vzala jsem mobil a začala natáčet,“ řekla důchodkyně Alexandra pro Nový Čas.

17. února 2024 12:40 Čas čtení 0:33 Toto je 10 nejhorších hesel na internetu. Pokud je mezi nimi i tvoje, rychle si ho změň Toto je 10 nejhorších hesel na internetu. Pokud je mezi nimi i tvoje, rychle si ho změň

Dodala, že nedaleko od ní je malá zoologická zahrada, kde jí řekli, že klokana viděli už několikrát. „Dokonce prý žral z ruky ošetřovateli, ale při malém pohybu vždy hned utekl,“ dodala.

Zooložka Erika Feriancová se pro Nový Čas vyjádřila, že výskyt klokana eviduje. Pravděpodobně utekl z nějakého chovu. „Zdržuje se v blízkosti lidských obydlí, hlavně kvůli potravě, ale také kvůli ochraně před predátory,“ dodala zooložka. Jeden klokan podle deníku chybí chovateli z obce Kráľova Lehota. Zooložka prozradila, že se jej už pokoušeli odchytit, ale neúspěšně.

Domů
Sdílet
Diskuse