Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
29. února 2024 11:38
Čas čtení 0:24

VIDEO: Policejní BMW 540i se při honičce střetlo s jiným autem. Po nehodě začalo ihned hořet

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Na Frýdecku-Místecku se v úterý policisté snažili dopadnout motorkáře, který se jim i přes světelnou a zvukovou signalizaci snažil ujet.

Ve chvíli, kdy policisté v Paskově předjížděli kolonu aut, jim do cesty vjela dodávka a došlo k nehodě. Civilní auto značky BMW, ve kterém policisté motorkáře pronásledovali, poté narazilo do svodidel a dalšího stojícího automobilu.

Auto sežehly plameny následkem srážky. Na videu je vidět, jak z vozu vybíhá řidič a později se snaží oheň zmírnit hasicím přístrojem.

Dva policisté společně s řidičem dodávky utrpěli středně těžká zranění. „Ošetřen byl čtyřiadvacetiletý muž s poraněním obličeje a o tři roky starší účastník nehody s popáleninou v oblasti trupu. Muž ve věku osmatřiceti let utrpěl poranění hlavy,“ řekl pro Novinky.cz mluvčí záchranné služby Lukáš Humpl.

Domů
Sdílet
Diskuse