Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
3. března 2024 15:36
Čas čtení 0:20

Dítě v Praze srazila tramvaj. Malý chlapec utrpěl zranění hlavy a hrudníku

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Dítě v Praze srazila tramvaj. Malý chlapec utrpěl zranění hlavy a hrudníku
Zdroj: Dopravní podnik hlavního města Prahy

Osmiletého chlapce srazila v neděli odpoledne v pražských Dejvicích tramvaj. Utrpěl zranění hlavy.

„Společně se záchrannou službou a policií zasahujeme u střetu tramvaje s chodcem v ulici Jugoslávských partyzánů,“ informovali hasiči na síti X. K nehodě došlo ve 12:40.

3. března 2024 13:01 Čas čtení 0:32 Odřízl si obě nohy, aby od pojišťovny získal peníze. Mazaný podvod odhalili policisté Odřízl si obě nohy, aby od pojišťovny získal peníze. Mazaný podvod odhalili policisté

„Pacient je v tuto chvíli při vědomí, byly mu zajištěny životní funkce a podána odpovídající analgosedace,“ uvedli. Dále informovali, že šlo o dítě, které utrpělo poranění hlavy, hrudníku a paže.

„V Dejvicích došlo ke srážce tramvaje s osmiletým chlapcem, pod tramvají zaklíněný nebyl. Příčiny a okolnosti, stejně tak i kdo byl viníkem, zjišťujeme,“ řekla mluvčí policie Eva Kropáčová pro Novinky.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse