Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
TASR
4. března 2024 15:00
Čas čtení 0:26

Útok Ruska na NATO? Polovina obyvatelstva sousední země se obává pokračování invaze

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Útok Ruska na NATO? Polovina obyvatelstva sousední země se obává pokračování invaze
Zdroj: TASR/AP

Téměř polovina Poláků a Polek si myslí, že Rusko brzy zaútočí na jejich zemi.

Téměř 50 procent Poláků a Polek se domnívá, že Rusko může v příštích letech zaútočit na jejich zemi. Ukázal to průzkum veřejného mínění, na který upozornila agentura TASR.


V průzkumu pro rozhlasovou stanici TOK FM a zpravodajský web OKO.press odpovědělo 48 procent dotazovaných kladně na otázku, zda si myslí, že Rusko v blízké budoucnosti napadne Polsko. 

4. března 2024 10:30 Čas čtení 0:43 WhatsApp testuje důležitou novinku. Usnadní komunikaci s lidmi, kteří používají jiné aplikace WhatsApp testuje důležitou novinku. Usnadní komunikaci s lidmi, kteří používají jiné aplikace

Opačný názor mělo 41 procent respondentů a respondentek. Zbývajících 11 procent lidí nedokázalo odpovědět. Průzkum provedla agentura Ipsos ve dnech 22. až 26. února 2024 na reprezentativním vzorku 1 000 dospělých Poláků a Polek. Průzkum odráží obecné obavy o bezpečnost v Polsku, které vyvolala válka na Ukrajině, jež trvá již více než dva roky.

rusko
Zdroj: TASR/AP
Domů
Sdílet
Diskuse