Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adam Tichý
13. března 2024 12:19
Čas čtení 0:29

VIDEO: Policie zveřejnila záběry páru, který v Brně brutálně napadl ženu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Cesta domů v nočních hodinách skončila pro ženu v brněnské části Bohunice surovým napadením. Zde ji na tramvajové zastávce zbil mladý pár. Žena prosila o slitování, útok ale ukončil až příjezd tramvaje.

K incidentu došlo již v prosinci. Žena tehdy odcházela domů z firemního večírku a na tramvaj čekala na stanici Vsetínská. Na stejnou zastávku po chvíli dorazil také mladý pár. Ten se měl chovat velmi hlučně a čekající ženu prý začal bezdůvodně napadat, nejprve verbálně a později i fyzicky.

13. března 2024 9:31 Čas čtení 0:36 Sedmdesátiletá seniorka na elektrokole nedala přednost autu. Srážku nepřežila Sedmdesátiletá seniorka na elektrokole nedala přednost autu. Srážku nepřežila

Napadená žena se pod přívalem ran a kopanců podle policie velmi bála o své zdraví a agresory prosila, aby ji nechali být. Zmiňovala také, že má doma malé děti, to s útočníky ale nepohnulo. Žena musela po útoku vyhledat lékařské ošetření.

Kriminalisté v rámci vyšetřování zajistili kamerový záznam z tramvaje, který by je k pachatelům mohl dovést. Policie tedy vyzývá všechny, kteří osoby na videu identifikují, ať volají na linku 158 a informace kriminalistům sdělí.

Domů
Sdílet
Diskuse