Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Eva Thonhauserová TASR
17. března 2024 13:12
Čas čtení 0:25

V ulicích slovenského města běhá medvěd, dva lidé jsou zraněni

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Obyvatelům se podařilo medvěda zachytit na kameru.

V ulicích Liptovského Mikuláše právě běhá medvěd. Potvrdila to mluvčí žilinské krajské policie Zuzana Šefčíková. Operační středisko zdravotnické záchranné služby hlásí dvě lehce zraněné osoby, které jsou při vědomí.


Na výskyt medvěda v ulicích města upozornili obyvatelé Liptovského Mikuláše v neděli kolem poledne na sociální síti. Zveřejnili také video a fotografie. Zvíře bylo viděno v blízkosti nákupního centra. Na místě jsou hasiči, policie, zásahová jednotka a slovenský myslivecký svaz.

Operační středisko slovenské záchranné služby uvedlo, že na základě telefonátu na tísňovou linku muselo do centra města, kde se medvěd pohyboval, vyslat dvě sanitky. Hlásí dvě lehce zraněné osoby, z nichž jedna byla zraněna v důsledku střetu s medvědem.

Domů
Sdílet
Diskuse