Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
TASR
27. března 2024 13:40
Čas čtení 0:30

Aktuálně: Nehoda FlixBusu v Lipsku si vyžádala nejméně pět mrtvých

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Aktuálně: Nehoda FlixBusu v Lipsku si vyžádala nejméně pět mrtvých
Zdroj: TASR/AP

V době nehody cestovalo v autobuse 53 cestujících a dva řidiči. Autobus směřoval z německého hlavního města Berlína do švýcarského Curychu.

Nejméně pět obětí a několik zraněných si vyžádala středeční nehoda autobusu mezistátní linky na dálnici u východoněmeckého Lipska. Informuje o tom TASR na základě zpráv tiskových agentur DPA a AP.

Dálkový autobus společnosti FlixBus sjel z dosud nezjištěných příčin kolem 9:45 hodin z dálnice a převrátil se na bok. Na místo musely dorazit i záchranné vrtulníky a několik sanitek.

26. března 2024 13:37 Čas čtení 0:19 V Praze po parapetu lezlo dvouleté batole. Matka uvnitř bytu spala V Praze po parapetu lezlo dvouleté batole. Matka uvnitř bytu spala

Autobus, který v době nehody vezl 53 cestujících a dva řidiče, směřoval z německého hlavního města Berlína do švýcarského Curychu. Společnost Flixbus vyjádřila soustrast příbuzným obětí a přislíbila úzkou spolupráci s úřady při vyšetřování příčin nehody.

K nehodě došlo na dálnici A9, která spojuje hlavní město Berlín a Mnichov. Silnice byla v tomto úseku v obou směrech uzavřena. Policie rovněž požádala řidiče, aby v oblasti nebránili průjezdu vozidel záchranné služby.

nehoda, autobus, FlixBus, Německo
Zdroj: TASR/AP
Domů
Sdílet
Diskuse