Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Peclová
6. dubna 2024 17:13
Čas čtení 0:30

Nákup domů zdarma. Akce Tesca platí jen ve dvou městech a je časově omezená

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Nákup domů zdarma. Akce Tesca platí jen ve dvou městech a je časově omezená
Zdroj: Unsplash/Maria Lin Kim/volně k užití

Jsi z Brna, Ostravy a okolí těchto dvou měst? Pak můžeš využít speciální akci řetězce Tesco.

Ode dneška doručí Tesco v Brně, Ostravě a okolí zdarma všechny nákupy objednané na Tesco Online. Zákazníci a zákaznice si během tříměsíční akce budou moci nechat bezplatně dovézt nákup domů nebo si ho nechat připravit na prodejně a jen si ho vyzvednout. 

4. dubna 2024 17:45 Čas čtení 0:30 Česká pošta nabízí speciální akci. Balík lze poslat za pár korun, podmínky jsou jednoduché Česká pošta nabízí speciální akci. Balík lze poslat za pár korun, podmínky jsou jednoduché

„Chceme, aby nákupy u nás byly pro zákazníky co nejpohodlnější a usnadňovaly jim každodenní životy,“ řekl Patrik Dojčinovič, provozní ředitel Tesco pro Českou republiku.

Firma očekává zvýšený zájem o tuto službu a pro zajištění lepší dostupnosti navýšila dodací kapacity. Členové a členky Tesco Online klubu, kteří doručení zdarma již mají, o své výhody nepřijdou. Jako kompenzaci dostanou kupóny se slevami.

Online objednané nákupy firma dováží denně od 8:00 do 22:00. Po skončení tříměsíčního období firma vyhodnotí zpětnou vazbu od zákazníků a připraví další kroky ke zlepšení zákaznického servisu.

Domů
Sdílet
Diskuse