Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Vincenc Novák
10. dubna 2024 10:38
Čas čtení 0:20

Muž z Brna usedl za volant i přes zákaz řízení. Policistům řekl, že vidí vesmírné lodě a ovládá počasí

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Muž z Brna usedl za volant i přes zákaz řízení. Policistům řekl, že vidí vesmírné lodě a ovládá počasí
Zdroj: Unsplash/Albert Antony/volně k užití

Neobvyklý případ řešila v úterý večer hlídka brněnských strážníků, která byla na čerpací stanici v Jihlavské ulici. Řidič osobního automobilu značky Škoda se strážníkům přišel sám pochlubit, že sedl za volant, přestože má zákaz řízení.

Muž mimo jiné vyprávěl policistům příběhy o údajném cestování do vesmíru. Říkal, že dokáže vidět vesmírné lodě a ovládat počasí. Policisté následně nabyli dojmu, že muž je pod vlivem alkoholu nebo drog. Znepokojivou domněnku, že muž skutečně přijel na místo autem, následně potvrdila obsluha čerpací stanice.

8. dubna 2024 9:36 Čas čtení 0:23 Muž kvůli zlomenému srdci zničil zastávku MHD. Odvezli ho strážníci Muž kvůli zlomenému srdci zničil zastávku MHD. Odvezli ho strážníci

Dechová zkouška a test na drogy však přítomnost drog nepotvrdily. Při ověřování údajů však vyšlo najevo, že muž není zdravotně způsobilý k řízení. Policisté na místě vyloučili spáchání trestného činu, ale zakázali muži další jízdu a případ oznámili správnímu orgánu.

Domů
Sdílet
Diskuse