Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
24. dubna 2024 11:07
Čas čtení 0:35

Policistka, která zaklekla dívku před pražským klubem, zůstává ve službě

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policistka, která zaklekla dívku před pražským klubem, zůstává ve službě
Zdroj: Policie ČR

Policistka, která v únoru před jedním z pražských klubů v opilosti zaklekla mladou dívku, je zatím bez trestu. Jak zjistil server iRozhlas, žena je stále ve službě a nevede se s ní ani žádné kázeňské řízení.

K incidentu došlo 17. února před klubem v Nádražní ulici, kam údajně po policejním plese zamířil opilý policista se svojí partnerkou, taktéž policistkou. Na videu, které zveřejnil deník Blesk, opilá dvojice napadá na ulici před klubem mladou dívku, pro kterou později musela přijet záchranná služba.

16. března 2024 11:30 Čas čtení 0:24 Opilý policista, který surově napadl dívku v Praze, není mimo službu. Šel na neschopenku Opilý policista, který surově napadl dívku v Praze, není mimo službu. Šel na neschopenku

Zatímco policista již byl zproštěn služby, jeho kolegyně své povolání stále vykonává. „Dotčená policistka je ke dni podání žádosti schopna výkonu služby a není s ní vedeno řízení ve věcech služebního poměru ohledně případného zproštění služby,“ uvedla policie pro iRozhlas

Napadení od začátku vyšetřuje Generální inspekce bezpečnostních sborů. Záležitost je však ve fázi neveřejného vyšetřování, proto policie nemůže sdělovat podrobnější informace. 

Domů
Sdílet
Diskuse