Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Fábryová
29. dubna 2024 7:00
Čas čtení 0:28

YouTube hlásí velké změny. Uživatelé se musí připravit na nový druh reklam

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Nové reklamy se budou zobrazovat nejprve divákům, kteří sledují YouTube na svých televizorech.

Společnost Google plánuje zavést nový reklamní experiment. Uživatelům se po pozastavení obsahu začnou zobrazovat reklamy, informuje AndroidAuthority.

Společnost tento experiment vyzkoušela v některých regionech již v loňském roce. Philipp Schindler ze společnosti Google tvrdí, že tyto reklamy přinášejí pozitivní výsledky. Společnost může po inzerentech požadovat vyšší ceny.

„V prvním čtvrtletí jsme zaznamenali slibné výsledky po zavedení pilotního programu reklam při pozastavení videa na televizorech připojených k internetu, což je nový nepřerušovaný reklamní formát, který se zobrazuje, když uživatelé pozastaví obsah,“ uvedl Schindler.

Zatím není jisté, kdy novinka dorazí do Česka. Jisté je, že jako první si ji vyzkouší ti, kteří sledují YouTube na chytrých televizorech. Zatím nebylo oznámeno, zda bude nový formát reklamy zaveden také v mobilní aplikaci.

youtube
Zdroj: Unsplash/Souvik Banerjee
Domů
Sdílet
Diskuse