Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
9. května 2024 13:49
Čas čtení 0:42

Trenéři oznámili kapitána hokejové reprezentace. Padla sázka na jistotu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Trenéři oznámili kapitána hokejové reprezentace. Padla sázka na jistotu
Zdroj: Jari Pestelacci/Eurasia Sport Images/Getty Images

Již pojedenácté celkově a potřetí v roli kapitána nastoupí v českém reprezentačním týmu Roman Červenka.

Asistovat mu budou Radko Gudas a Ondřej Palát. „Je to čest, protože je to na domácím mistrovství speciální, zároveň je to i závazek. Doufám, že uděláme všechno, abychom byli úspěšní,“ okomentoval Červenka svou nominaci.

9. května 2024 8:01 Čas čtení 0:47 VIDEO: Takhle fanoušci Davida Pastrňáka neznají! Místo gólu sundal rukavice a začal se rvát VIDEO: Takhle fanoušci Davida Pastrňáka neznají! Místo gólu sundal rukavice a začal se rvát

„Ale není to upřímně o tom, kdo má jaké písmeno na dresu, ale abychom hráli jako tým a tak se prezentovali na ledě,“ podotkl. Zároveň sdílel, že o kapitánovi rozhodli spíše trenéři a vedoucí týmu, hráčům to následně spíše oznámili. „Pro průběh turnaje může být důležité, abychom se prezentovali týmově. Není tady hráč formátu jako Pasta, tým tak bude nejdůležitější,“ dodal.

Zároveň uvedl, že věří, že se tým bude v průběhu turnaje zlepšovat. „Nepovedl se nám poslední turnaj, možná to bylo i dobře, že nám to nastavilo zrcadlo a máme na čem pracovat,“ připomněl. Otestovat kondici týmu bude mít česká reprezentace možnost už brzy. V pátek nastoupí proti Finsku ve svém prvním zápasu mistrovství. 

Domů
Sdílet
Diskuse