Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Karolína Fejtová
10. května 2024 13:46
Čas čtení 0:38

Opilý muž si lehl do kolejiště. Policisté ho zachránili sekundy před srážkou s vlakem

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Opilý muž si lehl do kolejiště. Policisté ho zachránili sekundy před srážkou s vlakem
Zdroj: Wiki Commons/Kryštof W/volně k užití

Dva policisté zachránili život opilému muži, který si ve středu v noci lehl do kolejiště.

Šestatřicetiletý muž si lehl na kolejiště železniční trati v Šenově u Nového Jičína. Všimla si ho hlídka policistů, která byla náhodou poblíž a strhla ho z kolejí 10 metrů před přijíždějícím vlakem.

10. května 2024 9:00 Čas čtení 0:39 Polární záře opět v Česku. Kdy ji můžeš spatřit? Polární záře opět v Česku. Kdy ji můžeš spatřit?

„Jeden z policistů ho uchopil za oblečení a strhl jej mimo kolejiště, kde ho i s druhým kolegou drželi v bezpečné vzdálenosti do doby, než vlaková souprava projela,“ citují Novinky mluvčí policie Kateřinu Kubzovou.

Muž nadýchal dvě promile alkoholu. Záchranáři rozhodli, že ho umístí na protialkoholní záchytnou stanici, aby vystřízlivěl, a poté ho vyšetří. „Policistům, kteří v tomto případě bez zaváhání projevili odvahu a statečnost, se podařilo toho večera zachránit jeden lidský život s nasazením toho vlastního,“ řekla mluvčí.

Domů
Sdílet
Diskuse