Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
11. května 2024 v 10:28
Čas čtení 0:30

Praha kvůli koncertu Rammsteinů posiluje MHD. Jak se nejlépe dostaneš na akci?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Praha kvůli koncertu Rammsteinů posiluje MHD. Jak se nejlépe dostaneš na akci?
Zdroj: Flickr/NRK P3/volně k užití

O víkendu se v Praze uskuteční koncerty německé skupiny Rammstein. Jak se nejlépe dostaneš na výstaviště v Letňanech, kde show vypukne?

Program na den koncertu je pro oba dny stejný. Ve tři hodiny odpoledne se areál otevírá, od sedmi se fanoušci mohou těšit na předskokana, a to hudební skupinu Abélard. Od osmi pak vystoupí oblíbená kapela Rammstein.

Dopravní podnik hlavního města Prahy nejen z důvodu koncertu, ale i v pátek odstartovaného mistrovství světa v hokeji posiluje městskou hromadnou dopravu. K přepravě na akci doporučuje využít linku metra C s výstupem na stanici Letňany. Na cestu z koncertu bude nejlepší taktéž užít metro, jehož provoz bude posílen a prodloužen, poslední souprava vyjede ze stanice Letňany v 0:30 hodin.

„Mimořádně budou přes zastávku Letňany, v případě potřeby, vedeny i první dva spoje noční autobusové linky číslo 911 ve směru od Výstaviště Letňany do centra,“ uvedl Dopravní podnik hlavního města Prahy.

Domů
Sdílet
Diskuse