Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
15. května 2024 v 11:50
Čas čtení 0:48

Tohle jsou nejlepší zaměstnavatelé v Česku. Je mezi nimi i ten tvůj?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Tohle jsou nejlepší zaměstnavatelé v Česku. Je mezi nimi i ten tvůj?
Zdroj: Pexels/volně k užití

Společnost Lego se opět umístila na prvním místě v anketě Randstad Award 2024, která hodnotí nejatraktivnější zaměstnavatele v Česku. Druhé místo obsadil Seznam.cz.

Lego se na první příčce umístilo již podruhé v řadě. Jeho čeští zaměstnanci a zaměstnankyně ocenili především finanční zdraví společnosti, její dobrou pověst a dlouhodobou jistotu zaměstnání. Cenu vítězné firmě předal ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka (KDU-ČSL). Informovala o tom společnost Randstad v tiskové zprávě.

„Náš kolega zaměstnanec stojí ve středobodu toho, co děláme. Chceme vytvářet prostředí, které je pro naše zaměstnance bezpečné – nejenom z pohledu fyzické bezpečnosti, ale i bezpečnosti psychologické,“ uvedl při předávání ceny HR ředitel společnosti LEGO Česká republika Petr Horský, podle něhož se firma snaží budovat velmi otevřené prostředí a reflektovat, co zaměstnanci od práce potřebují a očekávají. 

Uspěl Seznam i Alza

Na druhém místě se umístil zpravodajský web Seznam.cz, třetí příčku pak obsadila společnost KPMG, která poskytuje služby v oblasti auditu, daní, poradenství a práva. Mezi nejlepší zaměstnavatele se podle ankety zařadila také poradenská společnost Deloitte a výrobce automobilů Škoda Auto. 

14. května 2024 v 16:15 Čas čtení 0:19 Nic Jaromíra Soukupa. TV Barrandov už není jeho Nic Jaromíra Soukupa. TV Barrandov už není jeho

Nejlepší firmou v oblasti bankovnictví a pojišťovnictví se stala společnost Airbank. V kategorii energetických řešení, stavebnictví a facilities zvítězil energetický gigant ČEZ. Nejlepším zaměstnavatelem v oblasti logistiky a dopravy se stal letecký dopravce ČSA, jehož akcionářem je společnost Smartwings. Ocenění si odnesl také internetový obchod Alza.cz, který se stal nejlepším českým zaměstnavatelem na poli logistiky a dopravy. 

Domů
Sdílet
Diskuse