Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
17. května 2024 v 13:53
Čas čtení 0:30

Policie pátrá po ženě z Prahy. Doma nechala dopis na rozloučenou

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie pátrá po ženě z Prahy. Doma nechala dopis na rozloučenou
Zdroj: Policie České republiky

Pražští policisté pátrají po 32leté Kláře Kozákové. Molekulární genetička nedorazila do práce a doma nechala dopis na rozloučenou, telefon i klíče od bytu. Nejspíš odjela svým autem, nikdo ale neví kam.

Naposledy ji viděli v pondělí v práci v Praze 4. Následující den pracovala z domova a ve středu už do zaměstnání nedorazila. Pátrání bylo vyhlášeno ve čtvrtek.

„Ve svém bytě v Praze 10 zanechala dopis na rozloučenou, mobilní telefon, klíče od bytu a odjela svým černým Citroenem C3 neznámo kam,“ řekl mluvčí policistů Richard Hrdina. Registrační značka vozu je 4SX 7120.

17. května 2024 v 13:03 Čas čtení 0:21 Muž ve Francii se snažil zapálit synagogu. Policie ho zastřelila Muž ve Francii se snažil zapálit synagogu. Policie ho zastřelila

„Má velmi ráda oblast Krkonoš, Orlických a Jizerských hor a také Tisou skálu u Čáslavi a Seče. Je tedy předpoklad, že by se mohla se svým vozem pohybovat v těchto místech,“ uvádí policie na webu.

Klára Kozáková je přibližně 170 centimetrů vysoká, střední postavy a má oválný obličej. Má zelené oči a dlouhé kudrnaté vlasy sepnuté do culíku.

Policie žádá veřejnost, aby ji v případě jakýchkoliv informací kontaktovala.

Domů
Sdílet
Diskuse