Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna-Marie Hanzlíková
27. května 2024 v 12:15
Čas čtení 0:30

Mistři světa na Staromáku. Kdy a jak?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Mistři světa na Staromáku. Kdy a jak?
Zdroj: TASR/AP Photo/Petr David Josek

Nejen z vyprodané O2 areny, ale i z veřejných promítání po celé republice. Početné publikum dorazilo v neděli i na Staroměstské náměstí. Právě tam v pondělí mistři oslaví vítězství s lidmi.

Podle oficiálních informací Českého hokeje dorazí tým před Staroměstskou radnici v 17 hodin. Přenos můžeš sledovat i na ČT Sport.

27. května 2024 v 16:30 Čas čtení 6:07 Konečně mám svoje Nagano! O zlatě z Prahy budu jednou vyprávět dětem (Komentář) Konečně mám svoje Nagano! O zlatě z Prahy budu jednou vyprávět dětem (Komentář)

Už od 15:00 pak otevře i Síň slávy a fanshop, kde se můžeš na setkání s hokejisty vybavit. Najdeš ho na adrese Nekázanka 2, Praha 1, tedy necelých deset minut chůze od Staroměstského náměstí.

Pokud máš v plánu na Staroměstské náměstí vyrazit, doporučujeme využít především široké ulice. Zvol cestu ulicemi Dlouhá, Pařížská nebo Celetná, naopak se vyhni Týnské nebo třeba Melantrichově, protože jsou úzké, a tedy hůře průchodné. Doporučovali to sami organizátoři už na včerejším promítání.

Staroměstské náměstí je tradičním místem pro přivítání hokejistů a oslavu jejich vítězství. V roce 1998 tam zamířil i tým z olympijského Nagana. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Český hokej (@ceskyhokej.cz)

Domů
Sdílet
Diskuse