Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
28. května 2024 v 15:06
Čas čtení 0:48

Nominace na Euro odtajněny: Na kemp odjede 26 hráčů

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Nominace na Euro odtajněny: Na kemp odjede 26 hráčů
Zdroj: Getty Images

Seznam je zatím předběžný, definitivní podobu dostane až 7. června.

V Česku pomalu končí klubová sezóna a na řadu přichází reprezentace. Češi se na Euru nejprve utkají ve čtyřčlenné základní skupině s Portugalskem, Gruzií a na závěr s Tureckem. Do čtvrtfinále jistě postoupí dva týmy, šanci má ale i třetí.

28. května 2024 v 9:24 Čas čtení 0:31 Český tým čeká na MS 2025 netradiční skupina. Vyhne se většině těžkých soupeřů Český tým čeká na MS 2025 netradiční skupina. Vyhne se většině těžkých soupeřů

Soupiska obsahuje celkem 26 jmen. Do nominace na přípravný kemp, kam se český tým chystá odjet už 2. června, se dostali tři brankáři, devět obránců, devět záložníků a pět útočníků.

Jak vypadá soupiska?

Na seznamu se tak objevili: Jindřich Staněk, Vítězslav Jaroš, Matěj Kovář, Martin Vitík, Robin Hranáč, Tomáš Vlček, Vladimír Coufal, David Douděra, David Jurášek, Tomáš Holeš, David Zima, Ladislav Krejčí, Tomáš Souček, Antonín Barák, Michal Sadílek, Lukáš Provod, Pavel Šulc, Matěj Jurásek, Václav Černý, Lukáš Červ, Ondřej Lingr, Patrik Schick, Tomáš Chorý, Adam Hložek, Mojmír Chytil a Jan Kuchta.

V nominaci je tak i úplný nováček Lukáš Červ, za reprezentaci se zatím nepředstavil ani brankář Vítězslav Jaroš. Hned 11 hráčů je narozených v roce 2000 a později, nejmladšímu hráči Matěji Juráskovi je pouhých 20 let. Věkový průměr týmu tak činí 25 let. Hned 15 hráčů dodala Fortuna liga a 11 je ze zahraničí.

Domů
Sdílet
Diskuse