Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
28. května 2024 v 17:31
Čas čtení 0:40

Původní komiks Čtyřlístek překonal v dražbě očekávání, nemáš ho doma taky?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Časopis, na kterém vyrostlo hned několik generací, se stal žádaným zbožím.

Na portálu Aukro se první vydání komiksu s názvem Vynález profesora Myšpulína prodal za neuvěřitelných 53 500 korun. Jde opravdu o archivní časopis, číslo totiž pochází z roku 1969. Čtyřlístek má u velké části populace stále nostalgickou hodnotu, proto není překvapením, že jde o jednu z nejdražších komiksových položek, které prošly dražbou na tomto webu.

28. května 2024 v 6:40 Čas čtení 1:00 Čím dál více pracujících mladých lidí žije s rodiči. Bydlení si dovolit nemohou Čím dál více pracujících mladých lidí žije s rodiči. Bydlení si dovolit nemohou

„V ceně je více faktorů a je těžké ji odhadovat. Důležitým faktorem je stáří – čím starší, tím vyšší cena. Hlavním faktorem je pochopitelně stav. Nevyplněné křížovky, nepotrhané a nepočmrkané výtisky jsou pro sběratele hodnotnější,“ uvedl pro server Peníze.cz Tomáš Skolek, mluvčí Aukra.

Celkem se od roku 2020 přes portál prodaly výtisky Čtyřlístku za více než 35 milionů korun. Jde zhruba o polovinu celkového obratu v kategorii komiksů.

Domů
Sdílet
Diskuse