Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
30. května 2024 v 16:45
Čas čtení 0:40

První banka v Česku začne používat platební prsteny. Pořídit je lze za korunu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
První banka v Česku začne používat platební prsteny. Pořídit je lze za korunu
Zdroj: mBank/propagační materiál

Internetová banka mBank přichází s novinkou. Ve spolupráci s Mastercard a výrobcem elektroniky Niceboy rozšířila možnosti placení. Na trh přichází s novými platebními prsteny.

Na výběr bude ze tří možných variant, bílé s lesklým provedením, černé s lesklým a broušeným provedením. K dostání budou od 10. června.

30. května 2024 v 14:10 Čas čtení 0:24 Tohle byla nejoblíbenější křestní jména v roce 2023 Tohle byla nejoblíbenější křestní jména v roce 2023

„Rostoucí obliba placení mobilem, hodinkami a dalšími nositelnými zařízeními je největším trendem poslední doby. Počet plateb pomocí digitální kopie karty, tedy takzvaného tokenu, se od roku 2021 ztrojnásobil a je evidentní, že zákazníci vyhledávají takové způsoby platby, které jsou pro ně pohodlné, bezpečné a hlavně mají platební nástroj vždy po ruce,“ uvedla podle webu Měšec.cz Jana Lvová, generální ředitelka společnosti Mastercard pro Českou republiku a Slovensko.

Platební prsten se nemusí dobíjet, je odolný proti vodě a platba s ním probíhá stejně jako s běžnou platební kartou.

Do září 2024 si prsten může za jednu korunu pořídit prvních 1000 stávajících klientů a klientek banky a také 1000 nově příchozích. Stávající klienty bude banka losovat, a kdo nechce nic pokoušet, bude si moci aktivovat alespoň slevu. Běžná cena prstenu bude 1990 korun, po slevě 1249 korun. Klientela dostane zprávu o možnosti přihlášení se do slosování do své bankovní aplikace.

Domů
Sdílet
Diskuse