Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
1. června 2024 v 10:04
Čas čtení 0:33

Zemřel nejhrozivější kanadský sériový vrah. Těla svých obětí házel prasatům

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Zemřel nejhrozivější kanadský sériový vrah. Těla svých obětí házel prasatům
Zdroj: Unsplash/Emiliano Bar/volně k užití

Ve věku 71 let zemřel kanadský sériový vrah Robert Pickton, který měl na svědomí zřejmě až desítky obětí.

Pickton byl odsouzen v roce 2007 za šestinásobnou vraždu k doživotnímu odnětí svobody. Obviněn však byl z vraždy až 26 žen, na jeho farmě se našly ostatky nebo stopy DNA dokonce až 33 osob. Zemřel v nemocnici poté, co ho ve věznici 19. května napadl jiný vězeň. Informoval o tom deník The Guardian

17. dubna 2024 v 7:00 Čas čtení 5:49 Zabil víc lidí než Jeffrey Dahmer. Nejhorší sériový vrah v historii USA se přiznal k 93 vraždám, dopadli ho náhodou Zabil víc lidí než Jeffrey Dahmer. Nejhorší sériový vrah v historii USA se přiznal k 93 vraždám, dopadli ho náhodou

Policie začala Picktonovu farmu nedaleko Vancouveru prohledávat před 22 lety v rámci vyšetřování zmizení několika desítek žen. Během vyšetřování se zjistilo, že vrah svými oběťmi krmil prasata, jejichž maso následně prodával. Policie byla veřejností kritizována za to, že případu nevěnovala dostatečnou pozornost, protože mnohé pohřešované byly uživatelky drog nebo prostitutky. Jednomu policistovi se vrah dokonce „pochlubil“, že v jeho rukách zemřelo až 49 žen. 

Cynthia Cardinal, jejíž sestru Pickton zavraždil, po obdržení zprávy o jeho smrti uvedla, že byla štěstím bez sebe a smrtelný útok označila za „karmu“. 

Domů
Sdílet
Diskuse