Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
TASR
30. června 2024 v 15:03
Čas čtení 0:35

Svatba ve Francii se změnila v tragédii. Útočníci v SUV stříleli na hosty z pušek a brokovnic

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Co se stalo: Střelba na svatební hostině si vyžádala jednoho mrtvého a pět zraněných.

  • Při střelbě na svatební hostině ve městě Thionville v západní Francii přišel jeden člověk o život a pět dalších utrpělo zranění.
  • Tři útočníci ozbrojení dvěma útočnými puškami a jednou brokovnicí zahájili palbu na svatební hosty.
29. června 2024 v 8:00 Čas čtení 5:15 Invaze do Iráku nebo vymývání mozků podle CIA. Tohle jsou pravdivé konspirační teorie, kterým nejdřív nikdo nevěřil Invaze do Iráku nebo vymývání mozků podle CIA. Tohle jsou pravdivé konspirační teorie, kterým nejdřív nikdo nevěřil

Co se stalo: Tragická událost působila jako scéna z filmu. Útočníci přijeli na místo v terénním vozidle přibližně v jednu hodinu ráno a zahájili palbu na tři osoby před tanečním sálem, kde členové turecké komunity slavili svatbu. Později vystřelili na další dvě osoby a poté z místa činu ujeli ve vozidle, než na místo dorazila záchranná služba.

28. června 2024 v 8:00 Čas čtení 4:35 How to kviff. Tipy, jak se dostat na filmy a kam na pivo i levné jídlo, od lidí, kteří jezdí do Varů každý rok How to kviff. Tipy, jak se dostat na filmy a kam na pivo i levné jídlo, od lidí, kteří jezdí do Varů každý rok

Širší souvislosti: Na hostině bylo přítomno přibližně 100 osob. Jeden mladý muž přišel o život a někteří zranění byli v ohrožení života. Lehká zranění utrpěla také jedna těhotná žena. Policie kriminálního oddělení v neděli na místě zajišťovala důkazy. Motivy útoku nebyly bezprostředně známy.

Thionville se nachází v Lotrinsku na severovýchodě země nedaleko hranic s Německem a Lucemburskem.

Domů
Sdílet
Diskuse