Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Vincenc Novák
7. července 2024 v 9:42
Čas čtení 0:30

Na festivalu v Jihlavě vypukla tlačenice. Zranilo se 12 lidí

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Na festivalu v Jihlavě vypukla tlačenice. Zranilo se 12 lidí
Zdroj: Policie České republiky

Závěr desátého ročníku Vysočina festu v sobotu večer zasáhly problémy, když kvůli silným bouřkám vypadla elektřina.

Po výpadku proudu se začala prohýbat střecha nafukovacího stanu, v němž se festival konal. Organizátoři vyzvali účastníky k opuštění prostor, lidé se tak v panice snažili co nejrychleji dostat ke vchodu. V následné tlačenici se podle policie zranilo 12 osob.

1. července 2024 v 13:00 Čas čtení 9:14 Ben Cristovao otevřeně o své kariéře i o vztahu k ženám: Dělám ze sebe macha, ale v reálu takový nejsem Ben Cristovao otevřeně o své kariéře i o vztahu k ženám: Dělám ze sebe macha, ale v reálu takový nejsem

Podle informací serveru iDnes.cz mají lidé lehká zranění typu pošlapaná záda či zvrtnutý kotník. Na místo vyrazily všechny složky integrovaného systému, sedm zraněných muselo být převezeno do nemocnice. Bouřky v kraji podle hasičů nezpůsobily žádné další větší škody. 

Domů
Sdílet
Diskuse