Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Vincenc Novák
7. července 2024 v 15:15
Čas čtení 0:56

VIDEO: Scéna jako z akčního filmu. Policie v Praze zadržela muže, který se chtěl zapálit, další chtěl skočit ze střechy

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Scéna jako z akčního filmu. Policie v Praze zadržela muže, který se chtěl zapálit, další chtěl skočit ze střechy
Zdroj: Twitter/Policie ČR

Náročnou službu měli v noci na neděli pražští policisté, kteří v rozmezí jedné hodiny řešili případy hned dvou zabarikádovaných mužů.

První případ se odehrál ve vnitrobloku v ulici Na Dolinách v Praze 4, odkud se ozýval křik muže a zvuk rozbíjejícího se skla. Policejní hlídka po příjezdu zjistila, že na místě je muž zabarikádovaný v bytě. Skrz okno přízemního bytu bylo vidět, jak se muž polévá benzínem a vykřikuje přitom „Alláhu akhbar“. Policie o tom informovala v tiskové zprávě.

6. července 2024 v 12:39 Čas čtení 0:25 Střelba v pražských Řepích: Pachatel je na útěku, policie prohledává oblast Střelba v pražských Řepích: Pachatel je na útěku, policie prohledává oblast

Protože hrozilo, že se muž zapálí, museli policisté násilně vniknout do bytu a dotyčného zadržet pomocí donucovacích prostředků. Následně muže předali záchranářům, kteří ho kvůli podezření na požití drog transportovali na metabolickou kliniku. 

Jen o hodinu později byli policisté přivoláni do Vojtěšské ulice v Praze 1, kde měl jiný muž křičet v bytě o pomoc. Do bytu se však nedalo dostat, policistům tak museli pomoci hasiči. V bytě se však nikdo nenacházel, v zadní místnosti bylo otevřené okno, skrz které bylo slyšet volání ze střechy. Hledaný muž se nacházel na střešní římse a zřejmě se chystal skočit dolů, v čemž mu policisté za pomoci vyjednávání zabránili. Kvůli pozitivnímu testu na drogy byl muž předán záchranářům. 

Domů
Sdílet
Diskuse