Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Vincenc Novák
9. července 2024 v 14:10
Čas čtení 0:27

Na dětském hřišti v Berouně se plazil metrový had. Zasáhnout museli strážníci

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Na dětském hřišti v Berouně se plazil metrový had. Zasáhnout museli strážníci
Zdroj: PickPik/volně k užití

Neobvyklou službu mají za sebou berounští strážníci, kteří v neděli zasahovali na dětském hřišti v ulici Pod Homolkou kvůli nálezu hada.

Příslušníci městské policie začali prostor po svém příjezdu sledovat a během jednoho dne se jim podařilo exotického plaza odchytit. Naštěstí se nejednalo o žádný jedovatý kousek či škrtiče, ve skutečnosti šlo o malou a neškodnou korálovku. 

8. července 2024 v 16:48 Čas čtení 1:02 „Do Německa už se nevrátím,“ prohlásil slavný fotbalista. Prý by se bál o dceru „Do Německa už se nevrátím,“ prohlásil slavný fotbalista. Prý by se bál o dceru

Strážníci následně zkontaktovali záchrannou stanici, která se o hada zatím postará. Díky indiciím se jim dokonce podařilo zjistit jméno pravděpodobného majitele hada, s nímž mají v plánu jednat. 

Had
Zdroj: Město Beroun

V pondělí se objevila zpráva, že 7. července uštkla chovatele z Lounska exotická zmije gabunská, jejíž „kousnutí“ podle statistik v 9 z 10 případů končí smrtí. Pro muže musel záchranářský vrtulník. „Byl transportován do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze, do centra, kde se lékaři specializují na útoky jedovatých hadů,“ uvedl Deník.

Domů
Sdílet
Diskuse