Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Viktor Kniš
14. července 2024 v 6:45
Čas čtení 0:45

Atentát na Trumpa: Střelec spustil palbu z nedaleké střechy. Tajná služba zveřejnila detaily

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Bývalý prezident Donald Trump byl z pódia evakuován.

Po střelbě na předvolebním mítinku prezidentského kandidáta Donalda Trumpa v Pensylvánii jsou kromě již avizovaného jednoho zabitého účastníka také dva vážně zranění. Útočníkovi, který po střelbě zemřel, se podařilo vystřelit několikrát. Uvedla to americká tajná služba.


Podle dosavadních informací střelec spustil palbu na Trumpa z nedaleké střechy s puškou typu AR. Orgány činné v trestním řízení útok vyšetřují jako atentát.

10. července 2024 v 16:00 Čas čtení 4:49 Devatenáctiletý Brit zmizel na Tenerife beze stop. Jeho matce teď chodí děsivé zprávy, záhadu sleduje celý svět Devatenáctiletý Brit zmizel na Tenerife beze stop. Jeho matce teď chodí děsivé zprávy, záhadu sleduje celý svět

Poradci bývalého prezidenta Trumpa uvedli, že se mu daří dobře a že se těší na republikánský národní sjezd, který se uskuteční příští týden ve městě Milwaukee.


Podle prohlášení představitelů Bílého domu se prezident Joe Biden vrátí do Washingtonu z dovolené v městečku Rehoboth Beach na pobřeží Atlantského oceánu ve státě Delaware dříve, než plánoval. Původně měl zůstat v Delaware do pondělí a odletět přímo do Texasu na akce.


Bývalý prezident Donald Trump byl evakuován z pódia na sobotním mítinku, poté co se na akci ve státě Pensylvánie ozvaly zvuky podobné výstřelům. Prezidentského kandidáta urychleně stáhli z pódia. Tajná služba po incidentu uvedla, že Trump je v pořádku, což později potvrdil i samotný Trump. Úřadující americký prezident Joe Biden útok odsoudil a uvedl, že pro takové násilí není v Americe místo.

Trump voľby
Zdroj: TASR/AP Photo/Gene J. Puskar
Domů
Sdílet
Diskuse