Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
16. července 2024 v 9:58
Čas čtení 0:31

Po CZC v Česku končí další řetězec s elektronikou. S kým se spojil?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Po CZC v Česku končí další řetězec s elektronikou. S kým se spojil?
Zdroj: Wikimedia Commons / Volně k užití

Na seznam končících prodejců s elektronikou se čerstvě přidává i Electro World.

Electro World se spojí s Datartem, pod jehož jménem bude pokračovat. Datum propojení zatím není známé, věrnostní body však můžeš uplatnit do 15. srpna, takže to vypadá, že jeho konec je blízko. „Electro World se mění na Datart. Vše, co máte rádi, zůstává,“ stojí na jeho stránkách.

15. července 2024 v 17:01 Čas čtení 0:22 V Česku by mohl vyrůst nový BMW Park. Slibuje až pět set nových pracovních míst V Česku by mohl vyrůst nový BMW Park. Slibuje až pět set nových pracovních míst

Díky migraci teď prodejce spustil obří výprodej se slevami, které sahají až k 50 procentům. Probíhají od 15. července do 14. srpna či do vyprodání zásob. Slevy se vztahují na produkty z kategorie velkých i malých spotřebičů, notebooků, telefonů nebo hodinek.

Pokud máš do Electro Worldu dárkový poukaz, tak se neboj, nepropadne ti. Můžeš ho normálně použít i následně v Datartu. Slevové vouchery je však třeba uplatnit nejpozději do 25. srpna. Přihlašovací údaje do věrnostního programu zůstanou stejné, takže si nebudeš muset zakládat nový účet.

Domů
Sdílet
Diskuse