Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
16. července 2024 v 10:47
Čas čtení 0:37

Pražská zoo jako nejchladnější místo v Česku! Návštěvníky čeká mrazivý program

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

V pražské zoo v úterý znovu proběhne akce Zoo pod ledem. Na co se návštěvníci letos mohou těšit?

První akce s nadílkou ledu sklidila dle slov zaměstnanců zoo mimořádný úspěch, a proto se rozhodli uspořádat ji letos znovu. Akce proběhne v úterý 16. července. Návštěvníci naleznou ledové kostky na spoustě místech v areálu a nebudou strádat ani zvířata.

15. července 2024 v 12:36 Čas čtení 0:52 Pasta vs. Voráček. Na konci srpna se v O2 aréně odehraje Zápas hvězd Pasta vs. Voráček. Na konci srpna se v O2 aréně odehraje Zápas hvězd
16. července 2024 v 9:04 Čas čtení 1:27 Tohle je nový kandidát na Trumpova viceprezidenta. Jeho voliče kdysi nazýval idioty Tohle je nový kandidát na Trumpova viceprezidenta. Jeho voliče kdysi nazýval idioty
16. července 2024 v 7:38 Čas čtení 0:24 Auto v Yellowstonu sjelo ze silnice přímo do gejzíru. Pasažéry zachránila náhoda Auto v Yellowstonu sjelo ze silnice přímo do gejzíru. Pasažéry zachránila náhoda

„Ledové osvěžení čeká tentokrát i lední medvědy, nestory kea či takiny indické, nově pak led dostanou bizoni, sobi a někteří obyvatelé Darwinova kráteru,“ stojí na stránkách Zoo Praha.

zoo, lední medvěd, led
Zdroj: Zoo Praha/Petr Hamerník

Pro hosty budou kostky ledu v areálu dětské zoo, u sochy Radegasta a nově také v rezervaci Dja poblíž stanu strážce pralesa, u expozice tučňáků či u výběhu kapybar.

Zaměstnanci zoologické zahrady navozí led do areálu před otevírací dobou a během dne ho budou průběžně doplňovat. Zoo se v úterý otevírá v devět ráno, poslední lístky si můžeš koupit v sedm večer, v areálu můžeš zůstat do devíti.

Na mapce, kterou Zoo Praha zveřejnila na svém Facebooku, najdeš vyznačená všechna místa, kterých se bude ledové království týkat.

Domů
Sdílet
Diskuse