Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
21. července 2024 v 16:45
Čas čtení 0:19

Policisté na Žďársku zastřelili agresivního psa, zaútočil na ně. Opilý majitel skončil na záchytce

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policisté na Žďársku zastřelili agresivního psa, zaútočil na ně. Opilý majitel skončil na záchytce
Zdroj: Unsplash/Alexander Belov/volně k užití

Na hřišti v Mostišti na Žďársku v sobotu odpoledne policisté zastřelili stafordšírského bulteriéra.

Policejní hlídka na místo přijela kvůli hlášení o opilém muži se psem, který se choval nevhodně. „Policisté se snažili muže z prostoru vykázat, ten ale výzvy odmítal uposlechnout. Pes na policisty zaútočil a hlídka proto musela proti zvířeti použít zbraň,“ sdělila mluvčí policie Jana Kroutilová.

21. července 2024 v 11:00 Čas čtení 0:10 Lukáš Hejlík: Znám asi nejvíc podniků ze všech Čechů. Gastro už nejsou bílé rukavičky, ale kérky Lukáš Hejlík: Znám asi nejvíc podniků ze všech Čechů. Gastro už nejsou bílé rukavičky, ale kérky

Agresivního psa policisté na místě zastřelili. Muž byl poté zajištěn a odvezen na protialkoholní stanici. Policie se případem nadále zabývá.

Mluvčí dodala, že stejný pes před přibližně týdnem pokousal jiného policistu, když řešil případ spojený s jeho majitelem.

Domů
Sdílet
Diskuse