Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
refresher team
31. července 2024 v 17:03
Čas čtení 1:01

Je Clash v problémech? Kvůli výhružkám smrtí se od akce distancoval největší partner (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Je Clash v problémech? Kvůli výhružkám smrtí se od akce distancoval největší partner (Aktualizováno)
Zdroj: Clash of the Stars

Prima Cool odstupuje od spolupráce s Clash of the Stars. Po kontroverzní tiskové konferenci, kde Samir Margina vyhrožoval smrtí LGBT komunitě, přišel turnaj o největšího mediálního spojence.

(Aktualizace 1. srpna – 12:00) Po Prima Cool dala od Clashe ruce pryč taky Fortuna. Více se dočteš tady.

„Prosadím to, že vás buzeranty my tady budeme zabíjet. Budeme vás lovit. Budete lovná zvěř,“ křičel zápasník Clash of the Stars na tiskové konference do mikrofonu a neustále opakoval své nenávistné projevy několik minut, aniž by ho kdokoli z pořadatelů přerušil.

31. července 2024 v 12:41 Čas čtení 0:24 Policie obvinila muže ze znásilnění v Havířově, hledá případné další oběti Policie obvinila muže ze znásilnění v Havířově, hledá případné další oběti

Ti se později omluvili, jeho zápas zrušili a uznali, že měli zakročit dříve. Škoda nicméně byla napáchána, a zatímco samotným Samirem se již zabývá kriminální policie, turnaj nyní poprvé přišel kvůli kontroverzi o velkého partnera. Prima Cool totiž čerstvě oznámila, že od veškeré spolupráce s Clash of the Stars odstupuje.

V tuto chvíli není jasné, co bude dál. Jestli od Clashe dají ruce další, může to spustit řetězovou reakci a celá organizace se může ocitnout ve velkých problémech. Ostatně mnozí již slova zápasníka logicky odsoudily, jako například Fortuna. Ta však zatím coby partner setrvává. Reakce Primy je tak doposud nejsilnější a nejzásadnější.

„Nemůžeme vyloučit, že jde o podezření ze spáchání trestného činu, proto se již případem zabývají kriminalisté,“ řekl dříve pro Deník N mluvčí pražské policie Jan Daněk. Samir se měl utkat v bizarním zápase se třemi soupeři v kočičích převlecích. Organizátoři nyní hledají náhradu.

Zpět
Sdílet
Diskuse