Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Magdalena Trajerová
8. srpna 2024 v 8:54
Čas čtení 0:34

Cybertruck bude k dostání v Praze. Jeho cena je ale třikrát vyšší než v USA

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Cybertruck bude k dostání v Praze. Jeho cena je ale třikrát vyšší než v USA
Zdroj: Tesla

Ohromné rozměry ve spojení s nesmírně minimalistickým designem, tím se vyznačuje Cybertruck. Nyní si tento vůz můžeš pořídit i v Praze, stojí ale třikrát víc než v USA.

Futuristický model značky Tesla, který se vyznačuje ostrými hranami bez jakýchkoliv křivek, nabízí ke koupi pražská pobočka společnosti Mansory. K dostání je za 5,6 milionu korun. Což je přibližně třikrát víc, než za jakou cenu se nabízí v USA. Tam se cena pohybuje okolo 1,87 milionu korun.

9. srpna 2024 v 11:00 Čas čtení 4:55 Dubajská princezna se s manželem rozešla přes Instagram, odkazovala na praktiku talaq. Co to znamená v muslimské zemi? Dubajská princezna se s manželem rozešla přes Instagram, odkazovala na praktiku talaq. Co to znamená v muslimské zemi?

Do Evropy se oficiálně Cybertruck nedováží, nesplňuje totiž zdejší bezpečnostní podmínky. Individuální dovoz ale možný je. Automobil tedy musí projít sérií úprav, než ho může společnost v Čechách nabídnout. Prodejní kousek již v Praze fyzicky je, čeká ho ale ještě registrace.

Jedná se o prostřední variantu Cybertrucku – Foundation Series. Kromě dvou motorů se může pyšnit zrychlením z 0 na 100 kilometrů v hodině za pouhých 4,1 sekund. Pohon je na všech kolech, dojezd udávaný výrobcem je 550 kilometrů. Vůz, který bude v Praze k dostání, má najeto 738 kilometrů.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Mansory CZ (@mansory_cz)

Domů
Sdílet
Diskuse