Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Magdalena Trajerová
12. srpna 2024 v 16:31
Čas čtení 0:44

Sabrinu Carpenter během vystoupení zasáhl ohňostroj. Vyvázla bez zranění

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Sabrinu Carpenter během vystoupení zasáhl ohňostroj. Vyvázla bez zranění
Zdroj: Hollywood Records/volně k použití

Zpěvačka Sabrina Carpenter utekla z pódia s křikem poté, co ji během show zasáhly jiskry z ohňostroje. Vyvázla bez zranění.

Během svého setu na festivalu v sanfranciském Golden Gate Parku se zpěvačka hitu Espresso dostala příliš blízko k pyrotechnice. Když byl ohňostroj za jejími zády odpálen a zasáhlo ji několik jisker, začala křičet strachy a utíkat směrem ke svým tanečníkům. Zraněna naštěstí nebyla. K incidentu se Carpenter veřejně nevyjádřila.

12. srpna 2024 v 9:55 Čas čtení 0:50 „Připomínalo to výbuch.“ Do australského hotelu narazil ukradený vrtulník „Připomínalo to výbuch.“ Do australského hotelu narazil ukradený vrtulník

Před havárií ohromila zpěvačka fanoušky svým černým třpytivým trikotem s podvazky. Stejně jako třeba Miley Cyrus se tak z dětské hvězdy Disney proměnila v sebevědomou ženskou ikonu.

Vystoupení na festivalu předchází očekávanému vydání jejího šestého studiového alba s názvem Short n' Sweet. Na něj se mohou fanoušci těšit již 23. srpna. Mimo jiné budou na desce songy Espresso a Please Please Please, které se oba umisťují na předních příčkách hudebních žebříčků. Espresso dokonce tento měsíc dosáhlo miliardy streamů na Spotify.

@dailymailshowbiz Sabrina Carpenter ran off stage in fear after being hit by fireworks during her performance in San Francisco. The singer - who is okay following the ordeal - was performing at Outside Lands music festival when she started screaming after being hit by the sparks. 🎥 Amazon Music #sabrinacarpenter#espresso#outsidelands#festival#music#musicfestival#sanfrancisco♬ original sound - Daily Mail Celeb
Domů
Sdílet
Diskuse