Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
22. srpna 2024 v 18:30
Čas čtení 0:25

Zemana v Tatrách zachraňovala policie. Skoro prochladl

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Zemana v Tatrách zachraňovala policie. Skoro prochladl
Zdroj: Kancelář prezidenta republiky ČR

Bývalý prezident Miloš Zeman na svém Facebooku sdílel příběh z jeho výletu do Nízkých Tater. Musela ho zachraňovat dvojice policistů.

„Jak se říká: celý život se člověk učí,“ otevřel příspěvek na sociální síti. „Já jsem si do hor vyrazil jen ve svetru, a to byla velká chyba. Počasí se tu mění opravdu rychle,“ pokračoval. Od prochladnutí ho zachránili slovenští policisté, kteří mu zapůjčili policejní bundu, čímž vysvětluje, proč ho někteří ve středu mohli spatřit v policejním úboru.

22. srpna 2024 v 17:00 Čas čtení 0:54 Tesla se chlubí obrovskou továrnou u Berlína. Nyní vyšlo najevo, že kvůli ní vykáceli už půl milionu stromů Tesla se chlubí obrovskou továrnou u Berlína. Nyní vyšlo najevo, že kvůli ní vykáceli už půl milionu stromů

Na Slovensko se vydal na pozvání Roberta Fica. V Tatrách navštívil Štrbské pleso či Královu hoľu. „Po mnoha letech jsem se vrátil na mou milovanou Královu hoľu. Cestou jsem viděl nádherná místa a potkal mnoho milých lidí,“ napsal na Facebook. V Nízkých Tatrách ho provázel ředitel Národního parku Michal Babnič.

Domů
Sdílet
Diskuse