Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
ČTK
5. září 2024 v 14:26
Čas čtení 0:25

Lékař z Prahy je podezřelý ze znásilňování své dětské pacientky. Policie ho navrhla obžalovat

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Lékař z Prahy je podezřelý ze znásilňování své dětské pacientky. Policie ho navrhla obžalovat
Zdroj: Policie ČR

Policisté navrhli obžalovat pražského lékaře, který podle nich několik let znásilňoval pacientku, která k němu začala docházet ještě jako dítě.

Žádné další oběti se kriminalistům po loni zveřejněné výzvě neozvaly, na státní zastupitelství tak podali návrh na obžalobu, uvedl dnes na policejním webu mluvčí Jan Daněk. Za znásilnění dítěte mladšího 15 let muži v případě odsouzení hrozí až 12 let vězení.

17. dubna 2024 v 16:00 Čas čtení 7:27 „Lidi nám píšou, že už se za Česko tolik nestydí. Čekáme, že počet znásilnění bude klesat,“ říká Johanna Nejedlová „Lidi nám píšou, že už se za Česko tolik nestydí. Čekáme, že počet znásilnění bude klesat,“ říká Johanna Nejedlová

Policisté loni na jaře informovali, že začali stíhat padesátiletého lékaře - fyzioterapeuta z Hostivaře kvůli znásilňování pacientky, která k němu začala chodit v dětském věku s problémy se skoliózou. Současně ale nemohli vyloučit, že poškozených mohlo být více. Obrátili se proto na veřejnost a případné další oběti vyzvali, aby se přihlásily.

"Kriminalisté ukončili práci na případu. Na zveřejněnou výzvu se žádné další poškozené nepřihlásily," uvedl dnes mluvčí.

Domů
Sdílet
Diskuse