Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
TASR
10. září 2024 v 10:49
Čas čtení 0:27

Na Rusko v noci zaútočilo přes 140 ukrajinských dronů. Několik lidí bylo zraněno

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Na Rusko v noci zaútočilo přes 140 ukrajinských dronů. Několik lidí bylo zraněno
Zdroj: Twitter

Ruská protivzdušná obrana v noci na úterý zneškodnila 144 ukrajinských dronů nad svým územím, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

Ministerstvo obrany v aplikaci Telegram uvedlo, že 72 dronů bylo zneškodněno nad Brjanskou oblastí, 20 nad Moskevskou oblastí, 14 nad Kurskou oblastí a 13 nad Tulskou oblastí. Zničeny byly také ukrajinské drony nad Belgorodskou, Kalužskou, Voroněžskou, Lipeckou a Orlovskou oblastí.

10. září 2024 v 8:58 Čas čtení 0:23 Z kamionu vypadly tašky plné bankovek. Místní je místo krádeže posbírali a předali majiteli Z kamionu vypadly tašky plné bankovek. Místní je místo krádeže posbírali a předali majiteli

V době úderů dronů byly pozastaveny lety na moskevských letištích Vnukovo, Domodědovo a Žukovskij, ale od té doby již byly obnoveny, uvádí agentura Reuters. Noční útoky si v Moskevské oblasti vyžádaly jednu oběť a několik raněných. Tamní gubernátor Andrej Vorobjov uvedl, že obětí se stala 46letá žena.


Podle agentury Reuters byly v důsledku útoků zničeny desítky budov.

Domů
Sdílet
Diskuse