Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Nina Miščíová
10. září 2024 v 8:58
Čas čtení 0:23

Z kamionu vypadly tašky plné bankovek. Místní je místo krádeže posbírali a předali majiteli

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Kuriózní havárie vedla k nečekaně dobrému skutku.

Obyvatelé čínského města Charbin na severovýchodě země zažili neobvyklou situaci. Z projíždějícího nákladního auta vypadly tašky plné bankovek, informuje deník Dimsum Daily. Jednalo se o měsíční tržbu místní autobusové linky, která je právě odvážela do banky.

10. září 2024 v 7:15 Čas čtení 0:27 Německo zavádí kontroly na všech pozemních hranicích. Chce omezit nelegální migraci Německo zavádí kontroly na všech pozemních hranicích. Chce omezit nelegální migraci

Zámky držící tržbu však nečekaně povolily a podnik málem přišel o měsíční výdělek. Místní obyvatelé se okamžitě rozběhli k letícím bankovkám a začali je sbírat. Vybraný výdělek ovšem předali zpátky řidičům, kteří ho pak odnesli do banky. Po uložení peněz v bance se ukázalo, že místní obyvatelé si do kapes žádné z rozsypaných bankovek nedali.

A pak že už se dobré skutky nedějí...

peniaze
Zdroj: Dimsum Daily
Domů
Sdílet
Diskuse