Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Eva Thonhauserová
dnes 23. září 2024 v 7:00
Čas čtení 0:41

Osmdesátiletý důchodce se stal multimilionářem. Vyhrál v loterii díky dodržování jedné zásady

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Muž vyhrál pouze polovinu původní částky.

  • Bernard Morissette, 80letý důchodce z Quebecu, vyhrál 17. září polovinu jackpotu Lotto Max. Finální částka jeho výhry je 40 milionů dolarů (skoro 900 milionů korun), přičemž tiket koupil na poslední chvíli online, informuje portál CityNews.

  • Morissette hraje Lotto Max dlouhodobě a vždy volí stejná čísla, která jsou pro něj osobně významná – data narození jeho dětí a rok narození jeho manželky.

  • Po výhře kontaktoval své děti, které tomu nemohly uvěřit a musely si to ověřit na jeho počítači.

Širší kontext: Tento jackpot je historicky první v Kanadě ve výši 80 milionů dolarů a ukazuje, jak loterie mohou dramaticky změnit životy jednotlivců. Morissette plánuje investovat do elektrického auta a zajistit finanční budoucnost svých dětí. Od začátku září bylo v Quebecu rozdáno více než 100 milionů dolarů v loterijních výhrách.

Sázení a hazardní hry mohou rychle vést k závislosti, která negativně ovlivňuje finanční stabilitu a psychické zdraví. Často způsobují ztrátu kontroly nad penězi a zvyšují riziko dluhů či osobních problémů. Šance na výhru je výrazně menší než riziko prohry, což činí z hazardu velmi nebezpečnou zábavu. 
výhra v lotérii
Zdroj: loteries.lotoquebec.com
Domů
Sdílet
Diskuse