Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Peclová
včera 1. října 2024 v 13:28
Čas čtení 0:42

Exmanželka Wima Hofa promluvila o domácím násilí. Ledový muž ji i její děti údajně roky terorizoval

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Exmanželka Wima Hofa promluvila o domácím násilí. Ledový muž ji i její děti údajně roky terorizoval
Zdroj: Pexels/Anete Lusina/volně k užití

Paní Caroline i její děti o probíhajícím domácím násilí vypovídaly již před lety na policii, úřadech i u lékařů a terapeutů, před veřejností však vše tajily.

Exmanželka o kauze s médii promluvila až poté, co se britský filmový producent rozhodl o obdivuhodném životě ikony seberozvoje natočit oslavný film. Tehdy kontaktovala redakci nizozemského deníku de Volkskrant, který ve článku popsal fyzické a duševní násilí, kterého se Hof měl na své rodině dopouštět.

30. září 2024 v 15:08 Čas čtení 1:09 VIDEO: Ital všechny šokoval. V živém vysílání se přiznal k vraždě své matky VIDEO: Ital všechny šokoval. V živém vysílání se přiznal k vraždě své matky
30. září 2024 v 16:55 Čas čtení 0:52 Dálniční známky se už za pár měsíců opět zdraží. Víme, kolik zaplatíš Dálniční známky se už za pár měsíců opět zdraží. Víme, kolik zaplatíš
30. září 2024 v 12:00 Čas čtení 1:02 Gang v Británii vykořisťoval 16 lidí z Česka. Pracovali jako moderní otroci ve fast foodu Gang v Británii vykořisťoval 16 lidí z Česka. Pracovali jako moderní otroci ve fast foodu

„Pro Caroline a její děti se jméno Wima Hofa pojí s několika lety agrese, fyzického násilí, ponížení, manipulace a v případě Caroline také sexuálního zneužívání. Znají ‚ledového muže‘, jak sám sobě říká, jako zlého opilce s výbušným charakterem a posedlostí sebou samým. Jako někoho, před kým se museli neustále mít na pozoru,“ píše list.

V roce 2012 byl Hof například odsouzen k veřejně prospěšným pracím a pokutě za napadení Carolinina nejstaršího syna Christiaana. Od starosty Amsterdamu také dostal dočasný zákaz přibližování k rodině, kvůli fyzickému násilí a vyhrožování smrtí. V roce 2015 ho nizozemská Rada pro ochranu dětí zbavila práva na styk se synem Noahem.

Wim Hof obvinění z násilí odmítl v písemné odpovědi na 44 otázek, které mu deník de Volkskrant zaslal. Svou bývalou ženu viní z manipulativního jednání.

27. srpna 2024 v 16:55 Čas čtení 1:24 Ekonomka Šichtařová se svými sedmi dětmi uprchla od manžela Pikory. Jejich dcera potvrdila domácí násilí ze strany otce Ekonomka Šichtařová se svými sedmi dětmi uprchla od manžela Pikory. Jejich dcera potvrdila domácí násilí ze strany otce
Domů
Sdílet
Diskuse