Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Anna Vondráková
dnes 6. října 2024 v 8:40
Čas čtení 0:48

PŘEDPOVĚĎ: Připrav se na opravdu podzimní počasí. Čekají nás mlhy i déšť

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
PŘEDPOVĚĎ: Připrav se na opravdu podzimní počasí. Čekají nás mlhy i déšť
Zdroj: freepik/wirestock/volně k použití

Následující týden bude spíše zatažený a pochmurný, teploty by se však stále měly držet těsně pod hranicí 20 stupňů.

V pondělí očekáváme polojasno až oblačno, ráno a dopoledne se místy objeví i mlhy. Noční teploty klesnou až na dva stupně Celsia, přes den by se mohly vyšplhat až na 19 stupňů. Vát bude mírný jižní vítr.

5. října 2024 v 12:45 Čas čtení 0:25 V Česku padl 127 let starý rekord. Mohou za to extrémní deště v září V Česku padl 127 let starý rekord. Mohou za to extrémní deště v září

Podobně to bude vypadat i v úterý, mlha nebo nízká oblačnost se pak objeví zejména na Moravě a severozápadě Čech. Denní teploty by se mohly pohybovat mezi 16 až 20 stupni Celsia.

Už v noci na středu nás zasáhne déšť a zataženo pak bude i přes den. Denní teploty opět očekáváme těsně pod hranicí 20 stupňů, v noci pak klesnou až na devět stupňů Celsia. Na většině míst bude vát spíše mírný vítr, na východě by ale mohl dosáhnout až nárazů v rychlosti 15 metrů za sekundu.

Oblačné počasí nás neopustí ani ve čtvrtek, zejména na Moravě a ve Slezsku se pak dostaví i déšť nebo přeháňky. Denní teploty očekáváme stejné, jako na začátku týdne. Mírný jihovýchodní vítr dosáhne rychlosti okolo tří až sedmi metrů za sekundu.

5. října 2024 v 11:37 Čas čtení 0:31 Na Evropu se řítí silný hurikán. Ovlivnit by mohl i počasí v Česku Na Evropu se řítí silný hurikán. Ovlivnit by mohl i počasí v Česku

Lehké ochlazení nás čeká až na konci týdne. Teploty by i přes den mohly klesnou pod 13 stupňů Celsia, v noci by se pak mohlo ochladit až na čtyři stupně. Zato nás však neopustí zatažená obloha, ani déšť a přeháňky.

Domů
Sdílet
Diskuse