Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Eva Thonhauserová
dnes 7. října 2024 v 10:12
Čas čtení 0:41

Fotbalový zápas na Slovensku se změnil v drama. Fanoušek přiložil delegátovi pistoli k hlavě

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Agresivního fanouška zadržela policie chvíli poté, co z místa činu ujel na skútru.

Vesnický fotbalový zápas mezi Gbeľany a Horním Hričovem se změnil v šokující a dramatickou událost. Během poločasové přestávky jeden z diváků, bývalý rozhodčí, ohrožoval delegáta utkání pistolí. Kvůli poločasovému incidentu byl zápas na více než 40 minut přerušen.

7. října 2024 v 7:00 Čas čtení 0:50 Kojence málem sežraly krysy, v nemocnici mu museli amputovat prsty. Otec jde na 16 let do vězení Kojence málem sežraly krysy, v nemocnici mu museli amputovat prsty. Otec jde na 16 let do vězení

„Dotyčný, nazval bych ho chronickým hejkalem, neustále křičel. Delegát ho upozornil, aby se choval slušně. On však přeskočil dvě řady, vytáhl zbraň a přiložil mu ji k hlavě. Stál jsem dvacet metrů od něj. Měl jsem strach... Někdo na tribuně pak zařval: ‚Zavolejte policii.‘ Dotyčný naskočil na skútr a odjel,“ popsal situaci svědek incidentu.

 

Podle svědka začal dotyčný muž během zápasu křičet a jeho chování se postupně zhoršovalo. Když ho delegát varoval, situace se vyhrotila. Chvíli poté, co agresivní fanoušek zmizel, ho zadržela policie.

fotbal, míč
Zdroj: Freepik/@ jcomp/volně k užití

„Choval se neslušně a vulgárně, tak jsem ho upozornil. On ale přeskočil zábranu, vytáhl pistoli a přiložil mi ji k hlavě. Lidé začali utíkat a já si uvědomil, že mi jde o život,“ popsal ohrožený delegát Vladimír Baďura. Dodal také, že ho tento zážitek přiměl k zamyšlení, zda bude ve své práci pokračovat.

Domů
Sdílet
Diskuse