Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Ella Petrová
dnes 7. října 2024 v 7:00
Čas čtení 0:50

Kojence málem sežraly krysy, v nemocnici mu museli amputovat prsty. Otec jde na 16 let do vězení

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Kojence málem sežraly krysy, v nemocnici mu museli amputovat prsty. Otec jde na 16 let do vězení
Zdroj: Unsplash/Svetozar Cenisev/volně k užití

Otec malého dítěte je odsouzen na 16 let do vězení.

V americkém státě Indiana došlo k hrozivému případu, nad kterým zůstává rozum stát. Rodiče zcela zanedbali péči o svého šestiměsíčního syna, kterého zaživa málem sežraly krysy. Kojenec utrpěl více než 50 kousnutí a kvůli zraněním mu lékaři museli amputovat několik prstů. 

6. října 2024 v 13:34 Čas čtení 0:30 Útok psů v Praze: Agresivní rotvajleři usmrtili jiného psa, pokousali i jednu ženu Útok psů v Praze: Agresivní rotvajleři usmrtili jiného psa, pokousali i jednu ženu

Dítě leželo v postýlce, zatímco celé jeho tělíčko ohryzávaly krysy. Pokousaný byl na čele, tváři, nosu, stehnech, chodidlech a prstech. Podle deníku Daily Mail našel otec David Schonabaum svého zraněného synka až následující den.
 
Tou dobou měl chlapec prsty na pravé ruce okousané až na kost a byl již v takovém stavu, že mohl zemřít. Po nutné transfuzi krve byl nejprve převezen do nemocnice ve městě Evansville a následně letecky transportován do Indianapolisu, vzdáleného přibližně 270 kilometrů.

5. října 2024 v 10:39 Čas čtení 0:46 Žena zabila manžela a jeho tělo rozřezala na kousky. Brutální případ otřásá Austrálií Žena zabila manžela a jeho tělo rozřezala na kousky. Brutální případ otřásá Austrálií

Miminko díky zdravotníkům jako zázrakem přežilo. K celému incidentu došlo loni v září, nyní byl Schonabaum odsouzen k 16 letům vězení. Policie zatkla i matku a tetu dítěte, které byly v ten den v domě. Jaký trest si odpyká matka, zatím není jasné- Teta chlapce byla v dubnu odsouzena k podmíněnému trestu na dva roky.
 
„Vymlouvaly se, že pláč dítěte neslyšely,“ vysvětlila policejní seržantka Anna Gray. Hlodavci se přitom dostali do celého domu vzhledem k poházeným odpadkům. Nepořádek byl i v pokoji, kde byl uložený kojenec a kde navíc údajně žily čtyři další malé děti.

Domů
Sdílet
Diskuse